18 de novembre 2018

Valiente

Després de ser segrestada pel Príncep dels Faes i patir per la seva vida, Ivy, ja no pot ser la mateixa que abans. Les seqüeles del que ha succeït, no la poden deixar indiferent.
I encara que té el suport dels que l´envolten i són importants en la seva vida, com Tink i sobretot Ren, no deixa que ella es senti diferent a com era abans de saber que era una semihumana.

I encara que està bojament enamorada de Ren i sap que aquest faria qualsevol cosa per ella, no sap com actuar amb ell, després que aquest prengui per ella una decisió que ella mai hauria pres, quan aquest ha de salvar-li la vida.

Així que, de nou ha de tornar a posar per davant el seu instint de supervivència i fer el correcte, abans que fer cas dels seus sentiments els quals, haurà de deixar de banda, si vol continuar amb vida.

Intensa aquesta "Valiente", amb la que JENNIFER L. ARMENTROUT, tanca la trilogia que va començar amb "Cazadora de hadas", seguida per "Semihumana".
L´autora crea tot un món on conviuen diferents èssers i on els membres de l´Ordre, són els destinats a salvaguardar la raça humana.
Però Ivy i Ren, descobriran que no tot el que els hi havia dit l´Ordre, era veritat i hauran de fer front a aquestes mentides sobre els Faes i es trobaran lluitant conjuntament amb els que abans eren els seus enemics,  posant les seves vides en perill per evitar que el món, tal i com ells el coneixen, deixi d´existir.


                                        Valiente, JENNIFER L. ARMENTROUT
                                        Titania
                                        Valoració: 10