12 de juliol 2012

Cinquanta ombres alliberades


Comencem aquest llibre amb la imatge idíl·lica de Christian i Ana immersos en la seva meravellosa lluna de mel, però quan tornen a la realitat, és quan hauran de començar la seva nova vida junts, com a marit i muller. Tots dos s´hauran d´aclimatar a aquesta nova etapa. Ell haurà d´intentar ser menys controlador, cosa gens fàcil i ella acostumar-se a una vida d´opulència, a la que no està gens acostumada. Però l´amor i el desig que senten l´un per l´altre els ho farà tot més fàcil. Encara que no tot seran flors i violes, algunes persones voldran desbaratar tot aquest món que els envolta.

Bé i ja he arribat al final d´aquesta trepidant i addictiva trilogia que tantes bones estones m´ha fet passar. És interessant veure l´evolució i la transformació dels nostres personatges llibre rere llibre. E.L JAMES condueix molt bé la seva història, que no perd en cap moment, el seu punt de sensualitat i que ens deixa sempre amb ganes de més.

Està molt ben aconseguit també el seu capítol final titolat “Et presento al cinquanta ombres”, que és un petit regal pels lectors, on l´autora ens deixa veure el punt de vista de Christian Grey, d´aquella primera trobada entre ell i la Srta.Steele, quan tot va començar.

Feia temps que uns llibres no em deixaven tan satisfeta després de llegir me´ls. E.L JAMES ha sabut crear una bona història que ens porta de l´erotisme al romanticisme, sense deixar de perdre mai la sensualitat, la passió i el desig, envoltada també amb un gran sentit de l´humor.

              Cinquanta ombres alliberades, "Fifty shades freed",
                                                              E.L JAMES
              Rosa dels vents, Grijalbo
              Valoració: 10


1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo he llegida la primera part i genial! Ara em compraré la segona. Gràcies pels teus comentaris!

En català el vaig trobar en: http://www.cinquantaombres.com