21 de juliol 2012

Un amante de ensueño


Grace no ha tingut molta sort amb els homes, és per això que la seva amiga Selene li regala pel seu aniversari un llibre molt especial. Amb el ritual adequat l´home que hi surt imprés, es converteix en real i pots gaudir d´ell durant un mes. Prenent-s´ho a broma Grace li segueix la corrent a la seva amiga i poc es pensa que veritablement, l´home, Julian, esdevindrà de carn i ossos. Però Grace, no vol fer-lo servir d´esclau sexual, com han fet durant segles, les anteriors propietàries del llibre.

A mida que el va coneixent vol ajudar-lo a trencar l´encanteri i alliberar-lo. Encara que serà molt difícil no sucumbir als seus encants i més quan Julian només té al cap una cosa en ment. A part que ella també el desitja, però no vol que li tornin a fer mal, de nou.

Aquesta és la primera novel·la de SHERRILYN KENYON, que pertany a la saga de “Los cazadores oscuros”. És interessant la incorporació de la mitologia clàssica i la seva combinació amb l´època actual, que ens portarà a seguir una història plena de desig i passió, en la que sempre acaba triunfant l´amor.

                                Un amante de ensueño, "Fantasy lover", 
                                                               SHERRILYN KENYON
                                De bolsillo
                                Valoració: 10