24 de juliol 2012

El libro de Miya


Róta és una preciosa valkyria de cabell vermell malcarada i impusiva que després d´esperar durant molt temps, es troba al seu einherjar, Miya que és un vaniri samurai, el qual no la reconeix com a la seva parella, però que tampoc no el deixa indiferent ni la seva presència, ni la seva olor de mora i això fa que no pugui deixar de pensar en ella, sense saber, per què li afecta tant aquesta valkyria. Diferents com la nit i el dia, poc a poc deixaran que la seva atracció vagi fluint, fins que començaran el ritual d´aparellament. És llavors quan Miya recorda i fa memòria d´una profecia que recau sobre Róta. Amagant tot això, la seva relació anirà a més, però tot es complicarà quan el seu bessó Seiya segresta a Róta. Miya no dubtarà en anar a rescatar-la per què ella és la dona amb la que ha de passar la resta dels seus dies, costi el que costi.

Després de bastant temps, he tingut el plaer de tornar a llegir a LENA VALENTI, en una història que no ens deixarà indiferents. Els seus llibres són realment addictius i no pots parar de llegir-los, necessites saber que els passarà als seus personatges.

Aquest està ple d´intriga i emoció sense deixar de banda la sexualitat i sensualitat que només LENA sap avocar-hi. És molt interessant veure com personalitats tan oposades acabaran juntes, ja que estan fetes l´un per l´altre, però per això hauran de lluitar per aconseguir-ho, encara que sigui contra els seus propis sentiments i emocions.

                                               El libro de Miya, LENA VALENTI
                                               Editorial Vanir
                                               Valoració: 10