07 de juliol 2012

Cinquanta ombres més fosques


Després de la seva separació tan devastadora, Ana i Christian es tornen a trobar per anar junts a l´exposició de fotos de José, l´amic de l´Ana. Des d´aquell moment tornen a reprendre la seva relació, però aquesta ha canviat, deixa de ser un mer contracte, per convertir-se en  una relació de parella de les de veritat, sense deixar d´estar carregada de sensualitat i erotisme, embolcallada perfectament amb amor. Però els nostres amants s´hauran d´enfrontar amb vells records del passat i algun que altre nou imprevist.

Segona part de la trilogia, en la que veiem com el Sr.Grey decideix canviar completament el seu estil de vida. Tot això ve provocat per la negativa d´Ana de convertir-se en la seva submisa. En aquest segon llibre, a part d´anar descobrint els secrets més pèrfids de Christian, ens trobem amb un home que abans de perdre a la seva estimada Ana, decideix deixar de banda les seves particulars pràctiques eròtiques i els seus habituals costums,  per rendir-se literalment davant de la dona que s´estima, davant de la por que aquesta pugui deixar-lo de nou.

Gràcies a la sàvia actitud d´Ana i a la seva fortalesa, poc a poc Christian,  començarà a deixar enrere les seves pors i els seus fantasmes particulars. Tots dos s´embrancaran cap a un futur ple de desig, sensualitat que culminarà amb l´amor que senten l´un per l´altre.

            Cinquanta ombres més fosques, "Fifty shades darker",
                                                              E.L JAMES
            Rosa dels vents, Grijalbo
            Valoració: 10