27 de juliol 2012

Placeres de la noche


Kirian de Tracia antic comandant grec es converteix en caçador fosc arrel de la traició de la seva dona i la seva missió és acabar amb els daimons, sers que per seguir vivint cacen les ànimes de les persones, ell ha de lluitar-hi per impedir que això passi.
Amanda Devereux prové d´una família de bruixes i caça vampirs, però a ella mai l´hi han interessat tots aquests temes paranormals. Quan es segrestada una nit a casa de la seva germana, tot el seu món canviarà completament. I més quan es desperta encadenada a Kirian, que li comunica que la seva vida corre perill, ja que un damion molt perillòs va darrere seu per matar-la. Uniran forces per acabar amb ell. Però tot es complicarà per què segons la profecia aquest ha de morir a mans d´un caçador fosc amb ànima. Mentres traten d´esbrinar com fer front a tot això, degut a la gran atracció que senten l´un per l´altre, Kirian i Amanda començaran una relació molt passional. Però Kirian no s´hi vol entregar completament,  ja que l´últim cop que va estimar a algú no va ser correspost i les conseqüències van ser desastroses.

I de nou em deixo acompanyar per les històries creades per SHERRILYN KENYON, continuant amb la seva saga dels “ caçadors foscos” , on la passió i la sensualitat fan que passis una bona estona, encara que poc a poc es vagi caldejant l´ambient. I no és per què sigui estiu precissament…

                             Placeres de la noche, "Night pleasures",
                                                         SHERRILYN KENYON
                             Cisne
                             Valoració: 10