11 de desembre 2012

L´ombra de la sirena


Aquest cas comença amb la desaparició de Magnus. L´insint li diu a Patrick que aquest està mort, però no tenen proves per demostar-ho. A la vegada l´escriptor Christian Thydell, que acaba de publicar la seva novel·la “La Sirena”, és víctima d´assetjament quan rep varis ànonims que posen en  perill la seva vida i la de la seva família. Investigant trobaran dues persones més que també estan rebent cartes amenaçatòries.

Erica preocupada per l´estat d´ànim del seu amic Christian, començarà una investigació en paral·lel a la de Patrick i els seus companys de comisaria. Poc a poc aniran treient l´entrellat al cas. Per a la seva ressol·lució s´hauran de remontar a una història que va passar bastants anys enrera.

Nova novel·la de CAMILLA LÄCKBERG, que ens donarà a conèixer un cas més donant  lloc al sisé llibre escrit per aquesta autora. El tàndem format per Erica i Patrick, combina l´instint d´ella amb l´experiència d´ell, fent més amena la lectura de les històries de CAMILLA LÄCKBERG, que ens manté ben enganxats fins al final a l´espera de descobrir qui és l´autor dels crims que es cometen.

                                        L´ombra de la sirena, "Sjöjungfrun",
                                                                CAMILLA LÄCKBERG
                                        Amsterdam
                                        Valoració: 8