04 de desembre 2013

Amos y mazmorras. Tercera parte



Leslie mai s´havia sentit atreta, ni havia desitjat mai a cap home, com a l´agent del SVR, Markus. Des que es van conèixer a la missió “Amos y Mazmorras”, on ella estava infiltrada, la tensió sexual que hi ha entre ells va creixent. I ara coincideixen de nou a una altra missió on s´infiltraran tots dos per desmantellar la red de prostitució i trata de blanques , de la “mafiya” russa.


Després de lluitar molt contra el que senten s´acabaran embolicant. El que per Markus serà un bàlsam per les seves ferides interiors, per Leslie serà la condemna a quedar per sempre enamorada d´aquest home fred i distant, pel que ella no pot deixar de sentir-se indiferent i és que Markus, l´ha marcada de tal manera, que ja no pot mirar a cap home de la mateixa manera que ella veu al rus, al que anomenen “el dimoni”.

Abans d´acabar satisfactòriament la missió, Markus li demana que si ell no se´n surt, recolli un paquet que li haurà de demanar al superintendent en cap Montgomery.


I de nou em torno a deixar seduir per la nova història que ens explica, LENA VALENTI, on com sempre, no falten ni l´humor, ni l´amor, ni la violència, ni tampoc el sexe.


Aquesta vegada ens endinsa al món de la mafia russa on la corrupció i la violència estan a l´ordre del dia.


Encara que canviem de germana Conelly, Leslie no té res a envejar a Cloe, que vam conèixer en les dues parts anteriors de “Amos y Mazmorras”.

La història entre Leslie i Markus és diferent a la que viuen Cleo i Lion, però no per això, deixa de ser intensa i visceral, talment com ho són els que la protagonitzen.


A veure com continua la seva història en la següent entrega, on descobrirem si dues persones tant diferents poden realment acabar juntes.

                     Amos y mazmorras. Tercera parte, LENA VALENTI
                     Ediciones Vanir
                     Valoració: 10