18 de desembre 2012

Amos y mamorras. Segunda parte


Gràcies a la instrucció rebuda per Lion, Cleo està ben preparada per poder participar al torneig BDSM, però l´agent Romano, hi ha volcat més que la seva experiència en aquest entrenament. Quan es dóna compte que també li està mostrant els seus sentiments, tant temps amagats, decideix que Cleo, no hauria de participar al torneig, per què li importa massa, la vol protegir, no vol que ningú que no sigui ell pugui tocar-la o estar amb ella. A això, també se li ha d´afegir un esdeveniment inesperat que fa que Cleo en resulti ferida.

Però Cleo al sentir-se rebutjada per Lion i tenint al seu poder una invitació personal de la Reina de les aranyes, decideix anar-hi pel seu compte i no fer cas a les ordres de Lion, ja que té un pla pensat a seguir. Un cop allà hauran de lluitar contra els sentiments que senten l´un per l´altre i seguir endavant amb la missió, que no és una altra que buscar a Leslie i desfer la xarxa de drogues i trata de blanques, que s´amaga darrera del torneig BDSM.

LENA VALENTI ho ha tornat a fer. Crea una història i uns personatges, que no ens deixa pas indiferents. Ens endinsa al món BDSM, d´una manera tan  natural, que no cau pas en la vulgaritat, si no tot al contrari, ens dóna pas a  un món ple de sensualitat i passió, on només hi té cabuda el plaer.
Espero que no s´acabi aquí aquesta nova aventura, ja que, almenys jo, estic desitjant que hi hagi més llibres on els personatges secundaris d´aquestes dues primeres de “Amos y mazmorras” puguin ser veritables protagonistes i ens facin disfrutar tant com ho han fet la parella formada per Cleo i Lion.

                   Amos y mazmorras.Segunda parte, LENA VALENTI
                   Editorial Vanir
                   Valoració: 10