16 de desembre 2012

Amos y mazmorras. Primera parte


Cleo, tinent de policia a Nova Orleans, sempre ha desitjat entrar al FBI, per seguir els pasos de la seva germana Leslie, que és agent especial. No aconsegueix passar el psicotècnic. Però quan Leslie desapareix, mentres està infiltrada en una missió, l´agent Montgomery va a buscar a Cleo per què els ajudi a resoldre el cas i de pas descobrir què ha passat amb sa germana. La missió on estava ficada té a veure amb BDSM i sospiten que també es pot tractar d´una xarxa de tracta de blanques. Però Cleo no coneix res d´aquest món i necessita entrenament per no despertar sospites dins de l´ambient BDSM.

El seu company i instructor en el cas no serà un altre que, Lion Romano, el qual coneix des que eren petits. Els records que té d´ell són del nen que sempre la molestava i que només tenia ulls per Leslie.  I ara s´ha de convertir en el seu “amo” i ella ha de ser la seva “submisa”?

Cleo deixarà de banda els sentiments que creu tenir per Lion i es centrarà en aprendre bé el seu paper per portar a terme la missió encomenada i trobar a la seva germana, però encara que Lion li amaga el que sent per ella, també fa anys que la desitja i les pràctiques sexuals que han de realitzar, per fer creïble els seus papers, no li posaran fàcil a l´hora d´instruir-la com a una bona submisa.

I després de seguir a LENA VALENTI amb la seva saga Vanir, ens fa conèixer el BDSM amb una nova obra, estructurada en dues parts, amb una gran càrrega eròtica i sensual que no perd gens ni mica el toc que LENA sap donar als seus llibres, ens trobem amb un món on el joc de donar plaer està per sobre de tot. Però no tothom hi pot participar... T´atreveixes?

                   Amos y mazmorras. Primera parte, LENA VALENTI
                   Editorial Vanir
                   Valoració: 10