Laura, és
una estudiant americana d´història de l´art, que gràcies a una mena de beca,
està estudiant durant un any a Roma. Després d´algunes cites decepcionants,
decideix seguir el consell de la seva amiga Carlotta i provar de sortir amb un
cuiner.
Tomasso
sent per casualitat la conversa de les dues amigues i es farà passar per cuiner
per aconseguir-la, per això necessitarà l´ajuda del seu amic Bruno.
Però Bruno
també s´ha fixat en Laura i com que no la pot tenir de la mateixa manera que la
té Tomasso, li cuinarà uns plats pensant en ella, que li produiran unes
emocions i unes sensacions, de les que en sortirà beneficiat Tomasso.
Poc a poc
s´anirà embolicant la història.
He tingut
el plaer de tornar a rellegir, després de bastants anys, “Manjar de amor”,
escrita per ANTHONY CAPELLA. En aquest “Cyrano gastronòmic”, ens trobem amb una deliciosa novel·la, que et
captiva des del primer moment. Seguint la història dels seus personatges, et
veus transportat directament a la “bella Italia”, resseguint tant el seu paisatge, com la seva cuina,
deixant-te portar per les diferents olors i sensacions que et van transmetent
les receptes que Bruno li dedica a Laura.
És una obra
per gaudir amb tots els sentits.
Manjar de amor, "The food of love",
ANTHONY CAPELLA
Emecé
Valoració: 10
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada