25 de desembre 2012

Manjar de amor


Laura, és una estudiant americana d´història de l´art, que gràcies a una mena de beca, està estudiant durant un any a Roma. Després d´algunes cites decepcionants, decideix seguir el consell de la seva amiga Carlotta i provar de sortir amb un cuiner.

Tomasso sent per casualitat la conversa de les dues amigues i es farà passar per cuiner per aconseguir-la, per això necessitarà l´ajuda del seu amic Bruno.

Però Bruno també s´ha fixat en Laura i com que no la pot tenir de la mateixa manera que la té Tomasso, li cuinarà uns plats pensant en ella, que li produiran unes emocions i unes sensacions, de les que en sortirà beneficiat Tomasso.

Poc a poc s´anirà embolicant la història.

He tingut el plaer de tornar a rellegir, després de bastants anys, “Manjar de amor”, escrita per ANTHONY CAPELLA. En aquest “Cyrano gastronòmic”,  ens trobem amb una deliciosa novel·la, que et captiva des del primer moment. Seguint la història dels seus personatges, et veus transportat directament a la “bella Italia”, resseguint  tant el seu paisatge, com la seva cuina, deixant-te portar per les diferents olors i sensacions que et van transmetent les receptes que Bruno li dedica a Laura.
És una obra per gaudir amb tots els sentits.

                                         Manjar de amor, "The food of love",
                                                                 ANTHONY CAPELLA
                                         Emecé
                                         Valoració: 10