15 de desembre 2012

Reflejada en ti


La relació entre Gideon i Eva dóna un pas endavant quan aquest li regala un anell de compromís. I tot i que la seva relació sexual no deixa de ser apassionada i fructífera per ambdues parts, Gideon segueix amagant-li secrets del seu passat a Eva, el que provocarà que aquesta desconfï de la seva fidelitat cap a ella, quan veu que passa molt temps amb la seva ex, Corinne.

Aleshores, decideixen anar a teràpia de parella per poder solventar aquests problemes de desconfiança i també per què els malsons que ambdós tenen cada vegada s´estan tornant més intensos. Però la solució temporal que els dóna el psicòleg no és factible, ja que vol que passin menys temps junts i això és impossible de fer per a ells, donat a la gran atracció sexual i passió que senten l´un per l´altre.

Tot es complica una mica més quan Cary és atacat una nit.

Hauran de confiar l´un amb l´altre, però sense arreglar tot això, sembla realment impossible.

Segona novel·la de la trilogia Crossfire, escrita per SYLVIA DAY. En aquesta veiem com la relació entre Gideon i Eva trontolla, però no arribarà a desmoronar-se gràcies a la dependència que senten l´un per l´altre i  encara que, en unprincipi, aquesta estava basada en el sexe , s´adonaran que el que més desitjen es sentir-se segurs amb la persona estimada i rebre´n amor.

                            Reflejada en ti, "Bared to you", SYLVIA DAY
                            Espasa
                            Valoració: 9