26 de març 2013

Porque eres mía


Francesca Arno és l´artista que ha guanyat amb el seu quadre l´honor que aquest ocupi l´espai central del vestíbul del nou gratacels de l´edifici Noble a Chicago, propietat d´ Ian Noble. Després de conèixer-lo  a la recepció de celebració del seu ben atorgat i merescut premi, comença a treballar en la seva obra, a casa del mateix Noble.

Des del moment que es coneixen, Francesca sent una gran atracció cap a Ian, amb la que es corresposta, encara que Ian li asseguri que només és dins del camp sexual. Així començaran a tenir intenses relacions basades en les pràctiques sexuals habituals per Ian, on Francesca serà iniciada sota el seu consentiment  proporcionant un gran plaer a ambdues parts.

BETH KERY, l´autora d´aquesta entretinguda novel·la eròtica, no ens aporta res més que passar una bona estona, llegint una història, que una vegada més segueix el patró de les obres que últimament s´estan publicant. Home poderós, controlador, benestant i atractiu, versat en pràctiques sexuals poc habituals, en les quals ell actua com a dominant, coneix i s´encaprixta d´una noia independent , autosuficient i innocent, a la qual iniciarà i ensenyarà aquests diferents tipus de pràctiques sexuals, que fins ara desconeixia i en les que ella, es mostrarà molt receptiva i complaent. Per acabar modificant aquesta façana d´home dur vers a la d´un home enamorat que finalment troba a la dona que  l´entén i el complementa.

          Porque eres mía, "Because you are mine", BETH KERY
          Random
          Valoració: 7