22 de març 2013

Un día más


Giacomo és un home amb sort, té una bona casa, un bon treball, noies no li falten, però tampoc està disposat encara a comprometre´s amb cap. Tot això canviarà quan la noia a la que sempre espera trobar-se al tramvia, a la que sempre mira, a la que li agradaria dir-li alguna cosa, el convida a prendre un cafè. Però la seva alegria només dura fins que Francesca, li diu que serà l´últim dia que es veuran, ja que ha acceptat una feina a Nova York. Que farà ara? Ja no la podrà veure-la més. Aquell moment del dia en que es veien era el millor que li passava en la seva vida cada vegada més monòtona. Encoratjat per la seva millor amiga Silvia, decideix anar fins a Nova York i donar-li una sorpresa, desitjant que Francesca també el vulgui tornar a veure i no se´l tregui de sobre.

La resposta de Silvia serà fantàstica i tots dos prendran la decisió de viure´ls com si fossin els únics que han de passar junts, deixant-se portar pel que realment senten a cada moment.

Novel·la de fàcil lectura, amb tocs de romanticisme, escrita per FABIO VOLO. Encara que la història que la compon és encantadora, no deixa de ser, pel meu gust, una mica fluixa, ja que no acaba de transmetre gaires emocions.

                                Un día más, "Il giorno in più", FABIO VOLO
                                Suma
                                Valoració: 6