06 de desembre 2013

Amos y mazmorras. Cuarta parte



Leslie es sent abatuda i molt dolguda, ja que només acabar la missió, Markus desapareix. Han passat molts dies i encara no ha donat senyals de vida, ni s´ha posat en contacte amb ella. Aquest dolor només el pot curar la petita de la que ara s´ocupa, Milenka, la filla de Markus. Aquest era el “paquet” que havia de recollir. Leslie no podia creure´s tot el que li explica, el superintendent Montgomery sobre el passat de Markus. Que és un agent doble, el seu matrimoni de conveniència, tot el dolor i tot el que va experimentar, del que només va sortir una cosa bona i perfecta, Milenka.


I mentres estan disfrutant de la nova petita membre de la família, Markus apareix cobert de sang i de ferides, torna cap a Leslie. I ho fa, perquè vol protegir a la seva filla i a Leslie, perquè sap que Yuri i els seus vindran a buscar-los per matar-los, ja que Markus té en el seu poder un disc dur amb informació molt valuosa.


Així que uneixen forces i amb l´ajuda de Cleo, Lion i Nick, preparen un pla per poder contraatacar a la “mafiya” russa.


Intensa i emotiva, aquesta segona part de la història entre Markus i Leslie. Perquè a més de lluitar contra els mafiosos, també han de fer-ho entre ells. Leslie morta d´amor, no sap com fer entendre al rus que ell no és dolent, ni corrupte i que res del que passa és culpa seva. Per la seva part Markus, no es sent mereixedor de res bó que li puguin oferir, té massa por a admetre que també està enamorat de Leslie i que li encantaria tenir un futur amb ella i la seva petita Milenka, que va haver d´abandonar, ja fa anys per protegir-la de tot el que l´envoltava.

Però poc a poc i a força d´emocions que es creia que ja no tenia, lluitarà per no perdre a cap de les dues.

                    Amos y mazmorras. Cuarta parte, LENA VALENTI
                    Ediciones Vanir
                    Valoració: 10