13 de desembre 2013

Una dama en juego



Isabel de Alsasúa va a passar els nadals al Castell de Brunstriech amb la seva tieta. Allà coneixerà als seus cosins Lars i Karel, a més d´altres convidats de la seva tia. Sembla que tots els homes es senten atrets per ella d´alguna manera o altra, per què a part de ser una dona d´una gran bellesa i cultura, causa en ells un efecte que cap altra dona pot igualar, ja que ella pot ser considerada una dona atípica vers les dones de la seva época, fet donat per l´educació que ha rebut.


Però al cap d´uns dies, comencen a succeir una sèrie de fets que desembocaran en la mort d´algun dels convidats al castell. Així, disposada a descubrir què està passant,  Isabel, es veurà immersa en una intrigant trama política sota la que s´amaga una perillosa secta.
A la seva particular aventura se li unirà el seu cosí Karel que n acaba de refiar-se d´ella.

Primera novel·la escrita per CARLA MONTERO, on la seva protagonista descobrirà què i qui hi ha al darrere de la secta dedicada a la deesa Kali i que están disposats a fer per tal d´aconseguir el poder per controlar el món.


Encara que està englobada dins del gènere de novel·la d´intriga, l´acció pràcticament no comença fins el primer terç de l´obra, això sí, un cop encetada és difícil deixar de llegir-la. No té la màgia, ni l´adicció de la següent novel·la de CARLA MONTERO, “La tabla esmeralda”, però, no deixa de ser una lectura entretinguda. 

                                     Una dama en juego, CARLA MONTERO
                                     De bolsillo
                                     Valoració: 7