08 de desembre 2013

La antigua magia



Aline, filla del comte de Westcliff i McKenna, criat del seu pare, són des que eren petits els millors amics i companys. Però poc a poc, Aline sent que aquest sentiment dins seu està canviant per a derivar en amor. Així mateix li confesa a McKenna, que en un bon principi, no pot creure que sigui veritat que ella, també el desitja, tant com ell a ella. Començaran doncs a aprofundir en la seva especial relació, però la felicitat no els durarà gaire, ja que el comte se n´assabenta i obliga a Aline a separar-se de McKenna, si no vol que acabi amb ell. Aline sap que la única manera de fer-ho, és dir-li que ja no l´estima, que de fet que no l´ha estimat mai, que només ha estat un joc per ella. Les crues paraules obtenen l´efecte que ella esperava en McKenna. I abatut marxa de Stony Cross. Aline prefereix guanyar-se el seu odi etern, a que sàpiga realment la veritat.


Passen els anys i el destí o la casualitat fan que McKenna torni a Stony Cross, convertit en un cavaller de gran riquesa.


Aline, no sap si podrà tornar a suportar el fet de tornar-lo a veure i tenir-lo a prop, per tornar a perdre´l de nou.  Ella sent que els seus sentiments cap a ell, encara estan vius, que encara està enamorada d´ell. Per la seva part, Mc Kenna, haurà de lluitar per refrenar els sentiments que, de nou sent cap a ella, ja que ell només ha tornat buscant venjança.


LISA KLEYPAS, en aquesta “Antigua magia”, ens presenta una emotiva, apassionada i molt romántica història, on dues persones lluiten per estar juntes, sense importar-los gens ni mica, la diferència de clases que existeix entre ells i és que l´amor o com molt bé titola l´autora, l´antiga magia que sentien l´un per l´altre aconseguiran que aquesta lluita els  sigui propicia.

Després de molt temps, he pogut  llegir una de les novel·les de LISA KLEYPAS. Crec que he començat per una de les seves millors obres, ja que he estat incapaç de deixar-la i he devorat les seves pàgines, disfrutant de la seva lectura, fins que l´he acabada.


Gràcies Noe!

             La antigua magia, "Again the magic", LISA KLEYPAS
             Vergara
             Valoració: 10