15 de desembre 2013

El libro de Noah



Noah és un berserker, la mà dreta del seu líder As, però també és una de les peces claus importants i decisives al Ragnarök. Però qui és Noah realment? Li van dir que els seus pares eren uns guerrers i que As el va acollir com si fos el seu propi fill, però ara sembla que tot això no és cert. De l´únic que està segur, és que està enamorat de Nanna, la valkyria encarregada de recollir als morts, que ella és la seva konne, però Nanna no pot ser tocada per cap home viu, com podrà tenir-la a prop i no fer el que més desitja?


Durant la batalla de Machre Moor, Nanna creient que està mort se l´endu amb ella. Però inexplicablement Noah ha sobreviscut i l´ha tocada… La fúria de Freyja cau sobre ella i els envia de nou al Midgard.


Però Noah haurà de fer un viatge per descobrir qui és realment. I sembla ser que la seva companya durant la travesia será Nanna, que no vol saber res d´ell, ja que ha violat el més sagrat: l´ha tocada, però Freyja té, com sempre uns altres plans per ells.


LENA VALENTI, per fi , ens ha escrit “El libro de Noah”.


Des que es veuen Noah i Nanna, no poden deixar de pensar l´un en l´altre. Però sempre ha d´haver alguna dificultat a vèncer, en el seu cas és que Nanna no pot ser tocada per cap home viu. Aleshores ens trobem amb la impotència per part dels dos cap aquest fet, per part de Noah el seu desig irrefranable de fer-ho, ja que com a bon berserker que ha trobat a la seva parella de vida, la seva konne, se li fa impossible no fer-ho, i Nanna que no pot creure que l´únic al que desitja, sigui també l´únic que no pot tocar-la, ni tenir-la. Però els Deus tenen els seus plans fets i per això han d´estar junts, encara que el desig, l´atracció i la tensió sexual entre ells vagi creixent, fet que no ajuda gaire.  
  

Crec que després de Cahal és una de les històries que més desitjàvem tots els seguidors de la saga Vanir. I realment, ha valgut la pena l´espera, per què ja sabíem que aquesta seria una història ben intensa, fet donat per com són els personatges que l´interpreten.


Bona lectura ;)

                                               El libro de Noah, LENA VALENTI
                                               Ediciones Vanir
                                               Valoració: 10



2 comentaris:

Nuesa Literària ha dit...

Gràcies per les recomanacions que fas al teu blog; no hi ha millor consell que el de qui gaudeix dels llibres; molt millor que el que puguin dir els crítics.
Salut!

Olga ha dit...

gràcies Jeremias, m´agrada que algú valori les meves recomanacions